>> Home >>

Onze vacaturesOnze bedrijfscultuur

Inter-Sprint Banden is een organisatie met ruim 250 medewerkers en een begrip op autobandengebied. Onze cultuur kenmerkt zich door een no nonsense-mentaliteit, souplesse in werktijden, collegialiteit en een informele sfeer. Collega's zijn toegankelijk en behulpzaam naar elkaar. We durven elkaar aan te spreken op verantwoordelijkheden. We denken in mogelijkheden, zijn creatief en hebben een actieve houding. Ons team bestaat uit ondernemende collega’s die de ‘drive’ hebben om toekomstgericht te werken en voorop te lopen in hun vakgebied.  

Wij streven binnen Inter-Sprint naar het continu verbeteren van onze prestaties. Vernieuwingen moeten leiden tot aanwijsbare voordelen voor onze klanten en zijn een structureel onderdeel van ons succes in de markt.

We stimuleren persoonlijke ontwikkeling en daarvoor moedigen wij medewerkers aan om trainingen te volgen. Men krijgt een goed op de functie afgestemd salaris, 25 vakantiedagen, neemt deel aan een pensioen- en collectieve ziektekostenverzekering.

Net zoals met onze klanten hechten we veel waarde aan een langdurige samenwerking met onze medewerkers.

Kernpunten: no nonsense / flexibel / verantwoording nemen / ondernemend / actief / creatief / toekomstgericht

Software Engineer

Software Engineer

Inter-Sprint is op zoek naar een jonge enthousiaste Software Engineer die in teamverband, onderhoud- en nieuwbouwprojecten uitvoert in een complexe ERP omgeving. De ERP omgeving is in eigen beheer ontwikkeld en bedient de gehele organisatie bestaande uit 300 werkplekken, verdeelt over 30 werkmaatschappijen.

Gewenste vaardigheden en deskundigheid:

• HBO werk- en denkniveau
• Goede analytische vaardigheden
• Kennis van UNIX is een pré
• Flexibel, accuraat en verantwoordelijkheidsgevoel

Wij bieden:

• Een uitdagende baan in een informele en dynamische omgeving
• Een prima salaris en deelname aan een collectieve pensioenregeling
• Een eindejaarsuitkering afhankelijk van het bedrijfsresultaat en uw persoonlijke inzet
 

Uw sollicitatiebrief met cv mailt u aan: vacatures@inter-sprint.nl

Online Sollicitatie Formulier