>> Home >>

Onze vacaturesOnze bedrijfscultuur

Inter-Sprint Banden is een organisatie met ruim 250 medewerkers en een begrip op autobandengebied. Onze cultuur kenmerkt zich door een no nonsense-mentaliteit, souplesse in werktijden, collegialiteit en een informele sfeer. Collega's zijn toegankelijk en behulpzaam naar elkaar. We durven elkaar aan te spreken op verantwoordelijkheden. We denken in mogelijkheden, zijn creatief en hebben een actieve houding. Ons team bestaat uit ondernemende collega’s die de ‘drive’ hebben om toekomstgericht te werken en voorop te lopen in hun vakgebied.  

Wij streven binnen Inter-Sprint naar het continu verbeteren van onze prestaties. Vernieuwingen moeten leiden tot aanwijsbare voordelen voor onze klanten en zijn een structureel onderdeel van ons succes in de markt.

We stimuleren persoonlijke ontwikkeling en daarvoor moedigen wij medewerkers aan om trainingen te volgen. Men krijgt een goed op de functie afgestemd salaris, 25 vakantiedagen, neemt deel aan een pensioen- en collectieve ziektekostenverzekering.

Net zoals met onze klanten hechten we veel waarde aan een langdurige samenwerking met onze medewerkers.

Kernpunten: no nonsense / flexibel / verantwoording nemen / ondernemend / actief / creatief / toekomstgericht

Warehouse Manager

Ben jij een teamleider, heb je een passie voor logistiek en wil je graag in het grootste bandendistributiecentrum van Europa werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Wij zijn op zoek naar kandidaten (m/v) voor de functie:

Warehouse Manager  

De Inter-Sprint groep neemt een belangrijke plaats in binnen de (inter)nationale autobandenhandel. Verdeeld over verschillende logistieke afdelingen (distributiecentra) zijn zo’n 200 medewerkers actief met lossen en laden van autobanden. Als Warehouse Manager krijg je veel verantwoordelijkheid en ben je de schakel tussen het distributiecentrum en management. 

Je geeft leiding aan en bent coach van een team magazijnchefs. Samen met hen kijk je naar de processen binnen het distributiecentrum. Wat gaat er goed en wat kan er beter? Je initieert en zet logistieke projecten op om de werkwijze en processen in ons distributiecentrum te verbeteren, waarbij de focus altijd ligt bij een verbetering van de dienstverlening aan onze klanten. Flexibiliteit is daarbij uitermate belangrijk. Veiligheid en gezondheid zijn aspecten die voor jou vanzelfsprekend zijn.

Dagelijks ben je bezig met de productiviteit, de kwaliteit van het logistieke proces en maak je een efficiënte en realistische planning van alle werkzaamheden en je personeel. Een belangrijk deel van de tijd breng je door op de werkvloer.

Jij bent een manager met:

•    HBO denk- werkniveau

•    minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie

•    ervaring en affiniteit met begeleiden en coachen

•    ervaring in het begeleiden van (verander)processen

•    daadkracht en sterk analytisch vermogen

•    kennis van verschillende aandachtsgebieden in de verschillende
     logistieke afdelingen zoals personeel, kwaliteit en veiligheid

•    Kennis van WMS functionaliteit

•    geen 9.00 tot 17.00 mentaliteit, passend bij onze bedrijfscultuur

 

Wie zoeken wij?

Natuurlijk ben jij een ondernemend type, iemand die 100% aandacht heeft voor kwaliteit. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je het beste uit jezelf wilt halen. Bovendien ben je een leidinggevende die zijn medewerkers inspireert; voor jou zetten ze graag een stapje extra om tot nog betere resultaten te komen. Tot slot ligt je interesse op logistiek gebied, je volgt de ontwikkelingen in het vak op de voet.

 

We bieden je een zeer uitdagende baan waarin je alle ruimte krijgt om jouw kennis en ervaring te benutten. Je krijgt veel ruimte voor groei en ontwikkeling, waarbij jouw kwaliteiten en talenten worden gewaar­deerd. Inter-Sprint biedt een werkomgeving waar in teamverband en in een open en informele sfeer wordt samengewerkt aan ambitieuze doelstellingen, een passend salaris en ruimte voor persoonlijke ontwikke­ling. Benefits zoals deelname aan collectiviteitsregelingen behoren eveneens tot de mogelijkheden. Werkdagen verdeeld over dagen maandag t/m zaterdag.

Herken jij jezelf in het aangegeven profiel en zie jij jezelf als die gemotiveerde en ambitieuze Warehouse Manager die wij zoeken om ons team te versterken? Stuur dan nu jouw reactie voorzien van een complete CV naar vacatures@inter-sprint.nl t.a.v. Dhr. H. Gillesse.

Online Sollicitatie Formulier