>> Home >>

Onze vacaturesOnze bedrijfscultuur

Inter-Sprint Banden is een organisatie met ruim 250 medewerkers en een begrip op autobandengebied. Onze cultuur kenmerkt zich door een no nonsense-mentaliteit, souplesse in werktijden, collegialiteit en een informele sfeer. Collega's zijn toegankelijk en behulpzaam naar elkaar. We durven elkaar aan te spreken op verantwoordelijkheden. We denken in mogelijkheden, zijn creatief en hebben een actieve houding. Ons team bestaat uit ondernemende collega’s die de ‘drive’ hebben om toekomstgericht te werken en voorop te lopen in hun vakgebied.  

Wij streven binnen Inter-Sprint naar het continu verbeteren van onze prestaties. Vernieuwingen moeten leiden tot aanwijsbare voordelen voor onze klanten en zijn een structureel onderdeel van ons succes in de markt.

We stimuleren persoonlijke ontwikkeling en daarvoor moedigen wij medewerkers aan om trainingen te volgen. Men krijgt een goed op de functie afgestemd salaris, 25 vakantiedagen, neemt deel aan een pensioen- en collectieve ziektekostenverzekering.

Net zoals met onze klanten hechten we veel waarde aan een langdurige samenwerking met onze medewerkers.

Kernpunten: no nonsense / flexibel / verantwoording nemen / ondernemend / actief / creatief / toekomstgericht

Accountmanager truckbanden

Ben jij Commercieel en gedreven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Wij zijn opzoek naar kandidaten (m/v) voor de functie van:
 
Accountmanager truckbanden    
 
De Inter-Sprint groep neemt een prominente plaats in binnen de (inter)nationale bandenhandel. Vanuit Moerdijk vindt de verkoop en distributie plaats naar vrijwel elk Europees land en daarbuiten.
Inter-Sprint Banden B.V. vertegenwoordigt een breed scala van bandenmerken. Als Verkoper truckbanden ben je in Nederland verantwoordelijk voor de verkoop van truckbanden aan wederverkopers en eindgebruikers. Het klantenbestand bestaat uit bandenspecialisten, truck-en trailerbedrijven en transporteurs. Hierbij vertegenwoordig je het complete assortiment van de bekende toonaangevende bandenmerken en het 
kwaliteitsmerk Double Coin waarvan Inter-Sprint Banden B.V. het exclusieve recht heeft op verkoop en distributie in Europa. Voor laatstgenoemd truckbandenmerk ontwikkelt Inter-Sprint Banden B.V. momenteel een netwerk van onafhankelijke bandenspecialisten in Nederland en daarbuiten.
 
 
Jij bent een verkoper met:
 
Correcte vakinhoudelijke kennis op het gebied van truckbanden
Sterke affiniteit met de truck-en transportbranche  
Relevante commerciële ervaring in een soortgelijke functie
Goede contactuele eigenschappen, probleemoplossend vermogen 
  en klantgericht denken en werken
Resultaatgerichte en ambitieuze werkhouding met een pragmatische
  instelling 
Een sterke persoonlijkheid en een representatief voorkomen  
MBO/HBO denk- en werkniveau
geen 9.00 tot 17.00 mentaliteit, passend bij onze bedrijfscultuur
 
De uitdaging:
 
Je bent verantwoordelijk voor het uitbreiden en onderhouden van het netwerk binnen je werkgebied. Je onderhoudt intensief contact met klanten en waarborgt een lange termijn relatie. Je handelt de dagelijkse ordering af, informeert de klanten over onze logistieke mogelijkheden, productaanbod, geeft productpresentaties op het bedrijf en op locatie, begeleid en controleert de prestatie van de producten en implementeert de sales & marketing strategie van het bedrijf in de Nederlandse markt. 
 
Wij bieden je een zeer uitdagende baan waarin je alle ruimte krijgt om jouw kennis en ervaring te benutten. Je krijgt veel ruimte voor groei en ontwikkeling, waarbij jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd. Inter-Sprint Banden B.V. biedt een werkomgeving waar in teamverband en in een open en informele sfeer wordt samengewerkt aan ambitieuze doelstellingen, een passend salaris met een auto van de zaak en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Benefits zoals deelname aan collectiviteitsregelingen behoren eveneens tot de mogelijkheden. Werkdagen verdeeld over dagen maandag t/m zaterdag.
 
Herken jij jezelf in het aangegeven profiel en zie jij jezelf als die gemotiveerde en ambitieuze verkoper truckbanden die wij zoeken om ons team te versterken?
Stuur dan nu jouw reactie voorzien van een complete CV naar vacatures@inter-sprint.nl t.a.v. Dhr. H. Gillesse.
 
Online Sollicitatie Formulier