>> Home >>

Onze vacaturesOnze bedrijfscultuur

Inter-Sprint Banden is een organisatie met ruim 250 medewerkers en een begrip op autobandengebied. Onze cultuur kenmerkt zich door een no nonsense-mentaliteit, souplesse in werktijden, collegialiteit en een informele sfeer. Collega's zijn toegankelijk en behulpzaam naar elkaar. We durven elkaar aan te spreken op verantwoordelijkheden. We denken in mogelijkheden, zijn creatief en hebben een actieve houding. Ons team bestaat uit ondernemende collega’s die de ‘drive’ hebben om toekomstgericht te werken en voorop te lopen in hun vakgebied.  

Wij streven binnen Inter-Sprint naar het continu verbeteren van onze prestaties. Vernieuwingen moeten leiden tot aanwijsbare voordelen voor onze klanten en zijn een structureel onderdeel van ons succes in de markt.

We stimuleren persoonlijke ontwikkeling en daarvoor moedigen wij medewerkers aan om trainingen te volgen. Men krijgt een goed op de functie afgestemd salaris, 25 vakantiedagen, neemt deel aan een pensioen- en collectieve ziektekostenverzekering.

Net zoals met onze klanten hechten we veel waarde aan een langdurige samenwerking met onze medewerkers.

Kernpunten: no nonsense / flexibel / verantwoording nemen / ondernemend / actief / creatief / toekomstgericht

Multimedia Vormgever

<b>Multimedia Vormgever</b>

Voor onze reclame-afdeling zijn wij op zoek naar kandidaten (m/v) voor de functie van:

Multimedia Vormgever

De uitdaging:

Als Multimedia Vormgever ben je de spin in het web van onze (digitale) uitingen. Je bouwt websites waar we stijl van achterover slaan. Je bent ondersteunend in contentbeheer en je houdt ook onze Social Media platforms up-to-date. Je draait je hand niet om voor een nieuwsbrief of een e-mailing maar je ziet ook uitdaging in de vormgeving van onze offline communicatieproducten zoals advertenties, bedrijfs- en productbrochures, leaflets en ons pr-materiaal.

Je krijgt veel ruimte voor je eigen creatieve inbreng en je blijft ons keer op keer verrassen met frisse, vernieuwende ideeën. Je bent uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op online en digitaal gebied. Van digitale schets tot eindproduct: er zal continue een beroep worden gedaan op je grafische expertise. Je staat er echter nooit alleen voor; je gaat werken op de afdeling marketing in een klein maar hecht team van (multimedia) vormgevers waarin het elkaar versterken de optimale kracht is. We gaan altijd voor het best haalbare resultaat. Met minder nemen wij geen genoegen.

Jouw competenties:
Afgeronde relevante opleiding op het
  gebied van Grafisch Vormgeving en/of Multimedia design.
Uitstekende beheersing van Adobe CC
  (Illustrator, Photoshop en InDesign).
Goede kennis van WordPress.
Effectief communiceren via de Social
  media kanalen zie je als een uitdaging.
Ervaring met het ontwikkelen van
  responsive websites.
Kennis van HTML en CSS en MySQL.
Kennis van Javascript en PHP is een pré.
Creatief, enthousiast en initiatiefrijk.
Je weet goed prioriteiten te stellen en bent stressbestendig.
Je bent een teamspeler maar kunt ook zelfstandig
  goed aan een opdracht werken.
Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift
  (Engels en Duits is een pré).
Je hebt een servicegerichte houding naar de interne afdelingen.
Flexibele werkhouding.\
Resultaatgedreven (vakfreak).

Wat wij bieden:

Inter-Sprint is een Nederlandse multinational en toonaangevend binnen de Europese autobandendistributie. De Inter-Sprint groep bestaat uit meerdere bedrijven met ruim 30 eigen websites en Social Media kanalen. Daarnaast hebben we een eigen assortiment van ‘private labels’ en ‘exclusive brands’. 

 
Wij bieden je een fulltime dienstverband in een succesvolle en dynamische organisatie. Inter-Sprint biedt een werkomgeving waar in teamverband en in een open en informele sfeer wordt samengewerkt aan ambitieuze doelstellingen. Naast een passend salaris bieden wij tevens ruimte voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Benefits zoals deelname aan collectiviteitsregelingen behoren eveneens tot de mogelijkheden.
 
Herken jij jezelf in het aangeven profiel?
Stuur dan nu jouw reactie voorzien van een complete CV én digitale presentatie van je werk naar vacatures@inter-sprint.nl
t.a.v. de heer H. Gillesse.

Online Sollicitatie Formulier