>> Home >>

Onze vacaturesOnze bedrijfscultuur

Inter-Sprint Banden is een organisatie met ruim 250 medewerkers en een begrip op autobandengebied. Onze cultuur kenmerkt zich door een no nonsense-mentaliteit, souplesse in werktijden, collegialiteit en een informele sfeer. Collega's zijn toegankelijk en behulpzaam naar elkaar. We durven elkaar aan te spreken op verantwoordelijkheden. We denken in mogelijkheden, zijn creatief en hebben een actieve houding. Ons team bestaat uit ondernemende collega’s die de ‘drive’ hebben om toekomstgericht te werken en voorop te lopen in hun vakgebied.  

Wij streven binnen Inter-Sprint naar het continu verbeteren van onze prestaties. Vernieuwingen moeten leiden tot aanwijsbare voordelen voor onze klanten en zijn een structureel onderdeel van ons succes in de markt.

We stimuleren persoonlijke ontwikkeling en daarvoor moedigen wij medewerkers aan om trainingen te volgen. Men krijgt een goed op de functie afgestemd salaris, 25 vakantiedagen, neemt deel aan een pensioen- en collectieve ziektekostenverzekering.

Net zoals met onze klanten hechten we veel waarde aan een langdurige samenwerking met onze medewerkers.

Kernpunten: no nonsense / flexibel / verantwoording nemen / ondernemend / actief / creatief / toekomstgericht

Heftruckchauffeurs

Heftruckchauffeurs

Tot je werkzaamheden behoren het verplaatsen en opslaan van kooien met autobanden. Het betreft secuur werk waarbij de kooien met beleid worden geplaatst in ons magazijn. Je werkt met modern materieel. Naar gelang je eigen inzet en inzicht zijn er diverse mogelijkheden om jezelf op te werken.

Er wordt gewerkt in dag- en ploegendienst (ochtend/avond). Werk je in de ploegendienst dan ontvang je naast het normale salaris een ploegentoeslag.

 
De persoon:

Wij zoeken een doorzetter, flexibele, vlotte en accurate collega die graag fysiek bezig is.

 
Let op: Heftruckcertificaat is vereist
 
Wij bieden:

Voldoende werk in een gezond bedrijf, een prettige werksfeer, goede verdienste en mogelijkheden tot doorgroei.
 

Uw sollicitatiebrief met cv mailt u aan: vacatures@inter-sprint.nl

Online Sollicitatie Formulier