>> Home >>

Onze vacaturesOnze bedrijfscultuur

Inter-Sprint Banden is een organisatie met ruim 250 medewerkers en een begrip op autobandengebied. Onze cultuur kenmerkt zich door een no nonsense-mentaliteit, souplesse in werktijden, collegialiteit en een informele sfeer. Collega's zijn toegankelijk en behulpzaam naar elkaar. We durven elkaar aan te spreken op verantwoordelijkheden. We denken in mogelijkheden, zijn creatief en hebben een actieve houding. Ons team bestaat uit ondernemende collega’s die de ‘drive’ hebben om toekomstgericht te werken en voorop te lopen in hun vakgebied.  

Wij streven binnen Inter-Sprint naar het continu verbeteren van onze prestaties. Vernieuwingen moeten leiden tot aanwijsbare voordelen voor onze klanten en zijn een structureel onderdeel van ons succes in de markt.

We stimuleren persoonlijke ontwikkeling en daarvoor moedigen wij medewerkers aan om trainingen te volgen. Men krijgt een goed op de functie afgestemd salaris, 25 vakantiedagen, neemt deel aan een pensioen- en collectieve ziektekostenverzekering.

Net zoals met onze klanten hechten we veel waarde aan een langdurige samenwerking met onze medewerkers.

Kernpunten: no nonsense / flexibel / verantwoording nemen / ondernemend / actief / creatief / toekomstgericht

Magazijnmedewerkers

Magazijnmedewerkers

De baan:

Tot je werkzaamheden behoren het laden en lossen van nieuwe autobanden, orderpicken met een handscanner. Fysiek zwaar werk. Na een korte inwerkperiode herken je de diverse bandenmaten en -merken en weet je hoe er geteld, gepakt en gecontroleerd moet worden. Naar gelang je eigen inzet en inzicht zijn er diverse mogelijkheden om jezelf op te werken.

De persoon:

Wij zoeken een doorzetter, flexibele, vlotte en accurate collega die graag fysiek bezig is.

Wij bieden:

Voldoende werk in een gezond bedrijf, een prettige werksfeer, goede verdienste en mogelijkheden tot doorgroei.

Solliciteer direct online met het onderstaande formulier:

Online Sollicitatie Formulier